Комітет з питань зовнішньої політики та

міжпарламентського співробітництва

                                                26 cічня 2022 року о 14.30

в режимі відеоконференції

 

1.    Про Проект Закону про приєднання України до Конвенції про транскордонний вплив промислових аварій (реєстр.№0140, ПУ).

 

2.    Про Проект Закону про вихід з Протоколу про внесення поправок до Угоди про Міжурядовий фельд'єгерський зв'язок ( реєстр.№0141, ПУ).

 

3.    Про затвердження Орієнтовного плану роботи Комітету ВРУ з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва протягом сьомої сесії ВРУ дев’ятого скликання та Пропозицій Комітету до порядку денного вказаної сесії.

 

4.    Щодо участі української частини Міжпарламентської асамблеї Парламенту Грузії, Парламенту Республіки Молдова і Верховної Ради України в Другій сесії Асамблеї у Тбілісі у першій половині березня 2022 року.

 

5.    Про міжпарламентську співпрацю ВРУ:

-        Про відрядження н.д. Г.Лероса до Республіки Вірменія (лист народного депутата України Г.Лероса).

-        Про звернення Голови Комітету ВРУ з питань охорони здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування М.Радуцького щодо налагодження співпраці між Комітетом ВРУ з питань охорони здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування та Комітетом з питань охорони здоров’я Сейму Литовської Республіки та укладення відповідного Меморандуму про співпрацю в межах предметів відання комітетів.

 

6.    Різне.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку